Contact

Vanaf 2003 ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Al die jaren zag ik het aantal kinderen met leesproblemen toenemen. Via een collega ben ik in aanraking gekomen met de boeken van Ron Davis: De gave van dyslexie en De gave van leren. Ik leerde hoe het anders kon.

Na twee jaar het onderwijs met het counselen te hebben gecombineerd, heb ik er sinds augustus 2018 voor gekozen om mij 100% op mijn praktijk te richten.

Ik wil kinderen die moeite hebben met lezen, rekenen of gedrag hun zelfvertrouwen teruggeven, door ze inzicht te geven in hun manier van waarnemen. Zo ontdekken ze hoe het lezen of rekenen wél lukt!

 

Ook volwassenen die bij hun studie of op hun werk moeite hebben met bijvoorbeeld het leren voor tentamens, het schrijven van werkstukken of het lezen en begrijpen van teksten, kunnen in mijn praktijk begeleid worden.

 

Voorafgaand aan het werk in het basisonderwijs heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en daarvoor Spaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.

 

 
 
 
 

Marianne Bastianen

Fahrenheitstraat 14 (Leusderkwartier)                         

3817 WD Amersfoort

Telefoonnummer: 06-15209156

Contact via mail: m.bastianen@gavegave.nl

KvK nummer: 65913019

SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) registratienummer: 100028164

 

Voor meer informatie over Davis Counseling: www.dedavismethode.nl

 

Praktijkgegevens:

Fahrenheitstraat 14,

3817WD Amersfoort

Mobiel: 06-15209156

E-mail: m.bastianen@gavegave.nl

 

Marianne Bastianen is lid van de Davis Dyslexia Association International. Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, Davis Symbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis Dyslexia Association International